Ceník zvěřiny

Prodej zvěřiny v roce 2025

Myslivecké sdružení Řepeč vám nabízí prodej čerstvé zvěřiny i v roce 2025

Máte zájem?

Zavolejte na číslo 731 134 752 (příp. 725 804 491) nebo pište na lubosnezbeda@seznam.cz. 

Divoké prase 50 Kč / kg
Daněk (dospělý kus) 80 Kč / kg
Srnčí (dospělý kus) 120 Kč / kg
Srnče / danče  150 Kč / kg
Bažant (♂)  150 Kč / kg
Kachna divoká 120 Kč / kg
Stažení a rozbourání divokého prasete 450 Kč / kg
Stažení a rozbourání srnčí a dančí zvěře 450 Kč / kg

 

Co byste měli vědět? 

Veškerá zvěřina je veterinárně vyšetřena, po lovu okamžitě vychlazena na udržovací teplotu kolem 1 °C a je prodávána jen jako zcela čerstvá do 7 dnů po ulovení. 
U pernaté zvěře se prování vykuchání nejpozději po 1. dnu chladírenského skladování. 
Čistá váha zvěřiny pro prodej znamená celé tělo vyvržené spárkaté zvěře v kůži. 
Stažení a rozbourání zvěře provádíme na vyžádání.

Jak čerstvou zvěřinu uchovávat?

Při teplotě 0 až 1 °C se uchovává po dobu nejdéle 15 dnů.
Při teplotě 1 až 7 °C se uchovává po dobu nejdéle 10 dnů.

Odpovědná osoba: 

MVDr. Lubomír Nezbeda (bytem Topolová 114, Tábor, 390 03)
Zpracování se provádí v registrovaném zařízení CZ 31840152.

 

 


 

Přílohy k článku
Jméno souboru Popis Velikost
repec-cenik-prodej-zveriny-2025.pdf 443 Kb