Společné lovy jsou pro všechny významnou příležitostí k pobytu v přírodě a kamarádskému setkání.
Společné lovy jsou pro všechny významnou příležitostí k pobytu v přírodě a kamarádskému setkání.
MVDr. Lubomír Nezbeda
předseda mysliveckého sdružení
e-mail: lubosnezbeda@seznam.cz
tel.: 731 134 752
Myslivecké sdružení Řepeč vám nabízí prodej čerstvé zvěřiny i v roce 2025
Máte zájem?
Zavolejte na číslo 731 134 752 (příp. 725 804 491) nebo pište na lubosnezbeda@seznam.cz.
Divoké prase | 50 Kč / kg |
Daněk (dospělý kus) | 80 Kč / kg |
Srnčí (dospělý kus) | 120 Kč / kg |
Srnče / danče | 150 Kč / kg |
Bažant (♂) | 150 Kč / kg |
Kachna divoká | 120 Kč / kg |
Stažení a rozbourání divokého prasete | 450 Kč / kg |
Stažení a rozbourání srnčí a dančí zvěře | 450 Kč / kg |
Co byste měli vědět?
Veškerá zvěřina je veterinárně vyšetřena, po lovu okamžitě vychlazena na udržovací teplotu kolem 1 °C a je prodávána jen jako zcela čerstvá do 7 dnů po ulovení.
U pernaté zvěře se prování vykuchání nejpozději po 1. dnu chladírenského skladování.
Čistá váha zvěřiny pro prodej znamená celé tělo vyvržené spárkaté zvěře v kůži.
Stažení a rozbourání zvěře provádíme na vyžádání.
Jak čerstvou zvěřinu uchovávat?
Při teplotě 0 až 1 °C se uchovává po dobu nejdéle 15 dnů.
Při teplotě 1 až 7 °C se uchovává po dobu nejdéle 10 dnů.
Odpovědná osoba:
MVDr. Lubomír Nezbeda (bytem Topolová 114, Tábor, 390 03)
Zpracování se provádí v registrovaném zařízení CZ 31840152.
Přílohy k článku | ||
Jméno souboru | Popis | Velikost |
repec-cenik-prodej-zveriny-2025.pdf | 443 Kb |