2024

Pouť v Řepči

V neděli 19. května se v Řepči konala tradiční pouť, která přilákala místní obyvatele i návštěvníky z okolí. Akce začala již v pátek předpouťovou zábavou s harmonikou, která se kvůli nepřízni počasí musela přesunout do sálu místního pohostinství. I přes tuto nepříjemnost se večer vydařil a všichni se dobře bavili.

Nedělní počasí se ukázalo být ideální. Pod jasnou oblohou a příjemnými teplotami se návsí rozezněly tóny kapely Doubravanka, která přilákala dav nadšených posluchačů. Letošní pouť byla sice skromnější na atrakce, přesto to nijak neubralo na radosti a zábavě. Děti si užívaly jízdu na kolotočích a  na střelnici, zatímco dospělí se věnovali přátelským setkáním a konverzacím.

Pouť v Řepči opět ukázala, že i menší akce mohou být plné radosti a spokojenosti. Krásné počasí, dobrá hudba a skvělá společnost přispěly k nezapomenutelnému zážitku pro všechny zúčastněné. Těšíme se na příští rok, kdy se opět sejdeme na této oblíbené akci, která spojuje generace a přináší radost celé komunitě.

Pouť v ŘepčiPouť v Řepči